31-product_raamdeco_vouwgordijnen-header.webp

Vouwgordijnen - eyecatchers ZEKER IN DE WINTER 

EEN AANRADER IN ELK INTERIEUR!

Vouwgordijnen maken het huis knus en gezellig. Ze hebben wat dat betreft een veel belangrijkere functie dan rolgordijnen of plissé-gordijnen. Deze zijn wel mooi, maar geven een veel koelere sfeer. Ook jaloezieën geven weinig warmte in de sfeer in huis. Zeker in de wintermaanden, als je je huis gezellig wilt maken, is het lekker om stoffen gordijnen te hebben die warmte en gezelligheid bieden.

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met een eigen uitstraling, dus zit er ook altijd één bij voor jouw woonstijl.

Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. De collectie bestaat uit stoffen in verschillende tinten en mate van transparantie. De stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn meestal ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in je interieur makkelijk maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen en voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier. Maak het vouwgordijn helemaal af in jouw stijl door te kiezen voor een houten onderlat, stoere ringen, een opvallende bies of een mooi stiksel.

Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kun je je vouwgordijn laten voorzien van elektrische bediening.

product_raamdeco_vouwgordijnen-sfeer1
product_raamdeco_vouwgordijnen-sfeer2