36-product_raamdeco_shutters-header.webp

Shutters - ZEER CHIQUE OGENDE OPLOSSING

OM LICHTINVAL TE REGULEREN!

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. Helemaal dicht of open, of half geopend. De luiken kun je ook als geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand en heb je geen last van fel licht tijdens het lezen of televisie kijken.

Ze zijn ideaal voor in de slaapkamer en makkelijk in onderhoud. Geschikt voor alle raamsoorten en dus ook speciale raamvormen. Kies voor een verticaal bedieningsstokje of verborgen bediening.

Shutters passen heel erg goed bij een landelijk interieur. Een interieur wat we in veel huizen terugzien. Daarbij geven shutters ons een gevoel van rijkdom omdat ze voorheen alleen in de luxere woningen gebruikt werden. Neem daarbij ook nog eens de lange levensduur mee en je krijgt een product dat velen van ons in huis willen hebben. Je kunt ze kopen in verschillende materialen, kleuren en lamelbreedtes. Ook de bediening kan op verschillende manieren.  

Shutters bestaan al jaren en worden over de hele wereld gebruikt. In eerste instantie om te dienen als raamsluiting met name aan de buitenzijde van het huis, zodat de warmte buiten bleef. 

product_raamdeco_shutters-sfeer3
product_raamdeco_shutters-sfeer2