30-product_raamdecoratie-header.jpg

Horren - SLAPEN ZONDER INSECTEN

IN EEN HANDOMDRAAI!

Hoe voorkom je insecten zoals muggen en fruitvliegjes in huis? Juist! Met een hordeur of horraam blijven insecten zoals muggen, vliegen, wespen en ander ongedierte buiten en kan je zowel overdag als ’s avonds toch genieten van de frisse buitenlucht. Bijkomend voordeel: jouw huis kan ook nog eens heerlijk doorluchten. Naast insectenloos ook een heerlijk frisse woning dus! En het is ook nog duurzaam, want het gebruik van horren kan helpen om het gebruik van insecticiden en andere chemische stoffen te verminderen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en de gezondheid.

Horren die op maat gemaakte zijn laten frisse lucht binnen, terwijl ze tegelijkertijd voorkomen dat naast insecten ook stof en vuil naar binnen komen. Dit kan de luchtkwaliteit in huis verbeteren en de behoefte aan airconditioning verminderen. Wie last heeft van hooikoorts kan ook kiezen voor horren met een zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt tot 96% van de pollen buiten, zodat je minder hoeft te niezen.

Als je ramen of deuren wilt voorzien van horren, is het een goed idee om op maat gemaakte horren te laten maken, want die kunnen worden aangepast aan het ontwerp van je huis. Dit zorgt ervoor dat het perfect past en maximaal beschermt tegen insecten. Kies de kleur en stijl die passen bij je interieur en exterieur, en maak een keuze.

Er zijn verschillende soorten horren beschikbaar, zoals rolhorren, vaste horren en plisséhorren. Bij ons vind je zowel deurhorren als raamhorren in het assortiment. Onze op maat gemaakt horren sluiten netjes aan op het kozijn, ook bij draaikiepramen! Afhankelijk van je behoeften en de manier waarop je de kamer wilt ventileren, kun je het type hor kiezen dat het beste bij jouw situatie past.

We adviseren je graag over de hor die het beste past bij jouw wensen, woonsituatie en budget. Nog geen idee welke hor je precies zou willen thuis? We denken graag met je mee bij ons in de winkel. Geheel vrijblijvend uiteraard. Je bent van harte welkom. Samen kijken we naar een oplossing op maat.

Unilux

product_horren-sfeer1
product_horren-sfeer2