32-product_raamdeco_duorolgordijnen-header.webp

Duoroldgordijnen - LICHTFESTIJN 

MET HORIZONTALE STREPEN!

Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy. Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten. Dit bijzondere rolgordijn heeft een strakke uitstraling, maar creëert een speels effect door het licht en het doorzicht. 

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als op maat gemaakt rolgordijn. Ideaal dus als je in jouw interieur duo rolgordijnen met rolgordijnen wilt combineren.

Mogelijkheden
Duorolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen zijn geschikt voor brede ramen. Hang je het gordijn liever in de slaapkamer? Kies dan een verduisterende stof, zodat het gordijn geen licht doorlaat. Voor in de keuken zijn er brandwerende stoffen. Maak het gordijn persoonlijk door de keuze uit de gewenste cassette, bediening en uiteraard kleuren en stoffen.

product_raamdeco_duorolgordijnen-sfeer1
product_raamdeco_duorolgordijnen-sfeer2